Home > Uncategorized > Nieuw hondenbeleid nog deze zomer geëvalueerd

Nieuw hondenbeleid nog deze zomer geëvalueerd

De gemeente Groningen gaat het hondenbeleid voor 1 september 2011 evalueren. Dat is een half jaar eerder dan gepland. De reden is dat bij de bekendmaking van de besluiten, de bezwarenprocedure tot het aanwijzen van de aangewezen uitren- en uitlaatgebieden niet specifiek is vermeld. Door de evaluatie te vervroegen, kunnen Stadjers die bezwaar hadden willen maken dat alsnog doen.

Vanaf 1 mei is het gemeentelijke hondenbeleid ingegaan. De reacties die naar aanleiding daarvan zijn ontvangen, worden in de vervroegde evaluatie meegenomen. Formele bezwaren konden tot 9 juni worden ingediend. Deze bezwaarmakers ontvangen persoonlijk een schriftelijke reactie over hoe hun bezwaar verder wordt behandeld.

Op basis van de evaluatie herziet het college de besluitvorming en neemt een nieuw totaalbesluit over alle aangewezen gebieden in de stad. Naar aanleiding van dit besluit kunnen belanghebbenden bezwaar maken. Deze mogelijkheid tot het aantekenen van bezwaar wordt op de gebruikelijke wijze gepubliceerd.

Oorspronkelijk bericht: http://gemeente.groningen.nl/algemeen-nieuws/2011-06/nieuw-hondenbeleid-nog-deze-zomer-geevalueerd

29-06-2011 14:15

Advertenties
Categorieën:Uncategorized Tags: ,
  1. kruijer
    8 juli 2011 om 14:41

    Wij wonen in Vinkhuizen tegenover een park. Daar kan de gemeente makkelijk een stuk voor de honden geven om te spelen. Het park is groot genoeg voor kinderen en honden.
    Laat ze daar gewoon een stuk voor de honden geven, is gezellig voor hond en baas.
    Als de gemeente zo door gaat met deze hondenbeleid weet je zeker dat er veel ellende van komt. Maar de gemeente overtuigen is erg moeilijk. Ze beloven wel om er na te laten kijken, maar verwacht er helaas niets van. Dat is gemeente Groningen.

  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: